Több infó - Opitz Barbara | Opitz Barbi | X-Faktor Barbi | Gyöngyhajú lány


Opitz Barbara Bio


Ismerd meg Barbarát

Az énekes a válogatón Sia dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie mentorokat. A Mentor Házban pedig az And I Am Telling You című dallal sikerült megkapnia Tóth Gabitól az élő show-t jelentő „igen”-t.

Életkor: 16
Születési dátum: 1999.11.30.
Családi állapot: egyedülálló
Hajszín: szőke
Szemszín: gesztenyebarna
Csillagjegy: Nyilas
Magasság: 160 cm
Hobbi: -
Kedvenc szín: fűzöld, piros, fekete
Kedvenc étel: tejbegríz, lecsó, rántott sajt
Kedvenc film: A fiú, Jessabelle, Paranormal Activity, Kismocsok, Twist Oliver, Csillagpor
Kedvenc előadók: Christina Aguilera, Shakira, Janis Joplin, Amy Winehouse, Lauryn Hill, Demis Roussos, Kelly Family, Jennifer Hudson
Kedvenc tárgy: piros cérna, zongora, mikrofon

Miért jelentkeztél az Xfaktorba? Azért jelentkeztem, mert országszerte elismert, híres énekesnővé szeretnék válni, úgy gondolom az X faktor nagy lehetőséget ad erre.

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: tanuló

Eddigi tapasztalataim a zenével (fellépések, iskolák, hangszerismeret): A lakóhelyem környékén léptem fel különféle rendezvényeken, iskolai ünnepségeken, megyei énekversenyen és Ukrajnában egy énekversenyen.

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor: Egy konkrét pillanat nincsen, a karácsonyi ünnepek a legszebb pillanatok, amikor a családdal együtt ünnepelünk, meglepjük egymást, együtt énekelünk. Valamint a legjobb barátnőmmel eltöltött hétköznapok, mert minden napunkat képesek vagyunk végig nevetni :)) Ami még kiemelkedő, egyértelműen, az hogy az X Faktor egyik döntőse lehetek én is.

Azért örülök, hogy Tóth Gabi a mentorom, mert profi előadóművésztől sok mindent lehet tanulni. Gabi egy pozitív energiabomba, önbizalmat ad nekem, ezáltal fejlődik az előadói készségem, és a hangképzésben is új dolgokat tanít nekem. Nagyon szeretem az ilyen magabiztos, profi embereket :) Jó érzéssel tölt el, hogy Gabi bízik bennünk, lányokban nagyon is!

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad?

Egy rózsaszín gyöngyökből fűzött nyaklánc, amit Dzsulika, 8 éves unokahúgom saját kezűleg készített. Azt mondta mindig szerencsét fog hozni, ha felveszem. Úgy gondolom, egy kisgyermek hite nagyon sokat számít.